E întuneric, târziu… E noapte. E linişte deplină.

Sunt doar eu si cu mine. Toată lumea doarme. Doar eu nu pot să dorm.  Dar nici nu-mi doresc să dorm. De ce să dorm când viaţa imi oferă atât de multe lucruri? De ce să-mi irosesc timpul dormind, când aş putea face atât de multe lucruri în acest timp? De ce?

Iubesc noaptea… liniştea. Paradoxal, noaptea e cea mai frumoasă parte a zilei. Mi-e dor de nopţile de vară! Mi-e dor de serile petrecute alături de familie pe leagănul din curte, mi-e atât de dor… Dar va veni din nou vara, si ne vom bucura din nou de răcoarea serii, dar nu va mai fi la fel… Sunt convinsa ca nu va mai fi la fel. Oricât de mult mi-aş dori, sentimentul va fi diferit. Dar voi avea cu siguranţă alte amintiri.

Mai este atât de puţin… un an si un pic, până când voi porni în aventura vieţii mele, îmi voi lua inima în dinţi şi voi pleca pe o cărare care nu ştiu unde duce, nu şti daca va fi lată sau îngustă, dacă drumul va fi lin sau plin de obstacole. Nu ştiu ce mă aşteaptă şi nu ştiu dacă voi putea face faţă tuturor provocărilor. Va trebui să învăţ să mă descurc singură printre nişte oameni pe care nu-i cunosc, dar sunt convinsă că mă voi descurca. O să-mi fie cu siguranţă dor de ceea ce voi lăsa acasă, de orăşelul meu drag, de căsuţa mea, de părinţii mei care mă vor aştepta cu lacrimi în ochi şi cu braţele deschise să mă întorc acasă. Dar dacă pentru mine acasă nu va mai însemna ceea ce înseamnă acum?

Sunt multe întrebări fără răspuns… momentan. Răspunsurile le voi afla la momentul potrivit… şi totuşi nu mă pot abţine să nu îmî pun toate aceste intrebări, să-mi imaginez cum va fi viaţa mea peste un an, doi, trei, cinci, zece, două zeci… brrr, mă inspăimântă gândul că doar atunci voi afla. Sper doar să nu regret nici o alegere pe care o fac acum…

Nu mi-e somn, nu pot să dorm… aşa că nu-mi rămâne decât să visez cu ochii deschişi la viitor şi să-mi fac strategii astfel încât să nu regret niciodată că nu am învăţat destul, sau ca nu m-am distrat destul, sau ca nu m+am focalizat pe ce ar fi trebuit.

Este ora 11:35, deşi îmi apare 9:35 (ciudat, dar voi încerca să repar timpul pe blog).

urez o noapte genială!

Advertisements

2 Comments

  1. Salut! Te-am nominalizat la Liebster Awards! Hai la mine pe blog să îți iei premiul 😉

    • Ooo, va multumesc ca imi cititi blogul si ca v-ati gandit la mine! 😀 Acum am intrat pe blog sa vad despre ce e vorba.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: